- Berichten
- 135
Bij gebrek aan beter laatst een Zij lende meegenomen. Online weinig over te vinden maar dat komt volgens mij ook doordat er meerdere benamingen voor zijn.
Ik heb vanmorgen de lende in een marinade van sjalotjes, knoflook, rozemarijn en Whiskey gedaan.
Vervolgens indirect op circa 120 graden met wat toevoeging van whiskey snippers. Tot 46 kern en daarna nog even direct op gietijzer op ongeveer 230 graden.
Wederom aardappeltjes on the side. Was bijna vergeten om een foto te maken op de bbq, dus geen hoogstaande kwaliteit.
Qua smaak; een mooi mals stukje vlees maar proefde helaas weinig terug van de marinade dan wel de whiskey snippers. In ieder geval maar een keer chunks proberen. Qua marinade weet ik nog niet wat het kan zijn. Maar nogmaals, het vlees an sich is een aanrader.
Ik heb vanmorgen de lende in een marinade van sjalotjes, knoflook, rozemarijn en Whiskey gedaan.
Vervolgens indirect op circa 120 graden met wat toevoeging van whiskey snippers. Tot 46 kern en daarna nog even direct op gietijzer op ongeveer 230 graden.
Wederom aardappeltjes on the side. Was bijna vergeten om een foto te maken op de bbq, dus geen hoogstaande kwaliteit.
Qua smaak; een mooi mals stukje vlees maar proefde helaas weinig terug van de marinade dan wel de whiskey snippers. In ieder geval maar een keer chunks proberen. Qua marinade weet ik nog niet wat het kan zijn. Maar nogmaals, het vlees an sich is een aanrader.