Nadat ik gisteren de rookworsten in elkaar gevloekt geflanst had, heb ik ook nog maar wat saucijsjes gemaakt, de gehaktmolen en de rest van keuken waren immers toch al vies.
Ook het maken van saucijzen is heel niet makkelijk, maar de volhouder wint en zo had ik op het eind van de middag toch een hele schaal met worst. Ook hier heb ik weer geen foto's van gemaakt want ik had het al moeilijk genoeg met onwillige worsten. Wat ik erg lastig vond is het voorkomen dat er lucht in de worst komt. Ook is het best lastig om alle worstjes even groot en dik te maken.
Omdat ik zeer benieuwd was hoe ze smaakten heb ik een gedeelte van de worstvoorraad omgetoverd tot bierworst.
Het resultaat van mijn noeste arbeid. ;D
Eerst even een kleurtje.
Daarna even lekker in een bierbadje met uien en boter.
Wat vonden we ervan, ze waren een beetje te droog naar mijn smaak, dat zou ook kunnen komen door de bereidingswijze dus dat ga ik verder onderzoeken. Ook zat er teveel peper in dus dat ga ik volgende keer wat aanpassen. Verder niet slecht!

Ook het maken van saucijzen is heel niet makkelijk, maar de volhouder wint en zo had ik op het eind van de middag toch een hele schaal met worst. Ook hier heb ik weer geen foto's van gemaakt want ik had het al moeilijk genoeg met onwillige worsten. Wat ik erg lastig vond is het voorkomen dat er lucht in de worst komt. Ook is het best lastig om alle worstjes even groot en dik te maken.
Omdat ik zeer benieuwd was hoe ze smaakten heb ik een gedeelte van de worstvoorraad omgetoverd tot bierworst.
Het resultaat van mijn noeste arbeid. ;D

Eerst even een kleurtje.

Daarna even lekker in een bierbadje met uien en boter.

Wat vonden we ervan, ze waren een beetje te droog naar mijn smaak, dat zou ook kunnen komen door de bereidingswijze dus dat ga ik verder onderzoeken. Ook zat er teveel peper in dus dat ga ik volgende keer wat aanpassen. Verder niet slecht!