BasBQ
Beef en Steak

Zeeduivel in parmaham

 
 

mafkACE

Stoker
Berichten
264
Een keertje vis was niet vies...
😉
Recept:

Van de saus hou je flink over...

20210711_170721.jpg

20210711_172040.jpg

20210711_170930.jpg

20210711_172219.jpg

20210711_171039.jpg

20210711_192750.jpg

20210711_193810.jpg

20210711_195015.jpg
 
Laatst bewerkt:
Super lekker, maar is dat geen Zeewolf geweest? Zeeduivel is toch veel korter en driehoekiger?
 
Als absolute niet liefhebber van vis moet ik zeggen dat dit er toch lekker uit ziet en ik zeker had durven proeven👌

Niet verder vertellen maar ik ga 'm op m'n todo lijst zetten, bedankt voor de inspiratie ;)👊
 
Eens wat anders dan een duivel uit een doosje 😉, ziet er goed uit
 
Super lekker, maar is dat geen Zeewolf geweest? Zeeduivel is toch veel korter en driehoekiger?
Zijn filets, van hele zeeduivel blijf maar ongeveer de helft over...
Ik heb ze bij de makro gehaald, daar ligt ie al "onthoofd", maar ze fileren m zonder problemen!
Van een onthoofde blijft ongeveer 2/3e over.
 
Van een onthoofde blijft ongeveer 2/3e over.

Precies, dat weet ik, ik heb wel eens een hele vis gehaald en dat zelf gedaan, vandaar. Ik was verbaasd over de lengte van die filets. Ik had blijkbaar een veel kortere destijds. Van deze wil je de kop vooral niet zien denk ik... wat een griezels!
 
Ziet er goed uit zeg. Moet ik eens onthouden, dit lust ik ook wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan