BasBQ
Beef en Steak

Zeebaars met pasta

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.861
Je kent het wel, op vakantie is het toch altijd een klein beetje behelpen.
Zo ook hier, helaas is enkel de gasbbq van de camping toegestaan, bestaande uit een grote gietijzeren grillplaat en een pitje.
Eigenlijk kun je het geen bbq'n noemen, meer buiten koken, maar ja dat ding noemen ze toch echt een bbq.
Enfin, lekker basic aan de Toscaanse kust.
Zeebaarsje, beetje toast met bruchetta en verse pasta met tomatensaus en oregano.

Hoe simpel kun je het hebben...

20220530_185140.jpg
20220530_191120.jpg
20220530_191343.jpg
20220530_193216.jpg
20220530_200249.jpg
20220530_202432.jpg
20220530_202754.jpg
20220530_202749.jpg
 
Meer moet dat niet zijn. Lekkere maaltijd.
Klopt, maar leg me het toch eens uit Daniel. Jij hebt ook zo'n gasser....

Ik snap werkelijk waar niet waarom mensen hier voor kiezen. Het is idd makkelijk aanmaken, maar daar houdt het ook op. Het is een pak meer schoonmaken, ze zijn altijd vies en vettig...
Alle tijdwinst en gemak ben je kwijt met schoonmaken.

Als je er dan iets naast wil hebben, zou ik eerder een electrische, keramische of inductiekookplaat inbouwen...
 
Dat ‘behelpen’ gaat je goed af.
 
Goed bezig broer. Afgelopen week ook op z’n bakplaat BBQ bezig geweest. Heb m’n schoonpa lekker laten bakken. Hij zij, maar jij bent toch de BBQ specialist….. Hahahaha.
Als er vlammen uit komen kan ik het nog rijmen. En lijkt het mij icm flavorizer bars best iets te zijn. Maar z’n bakplaat…

Je maaltje ziet er iig goed uit. Het bewijst maar weer dat de Pitmaster het gerecht maakt. Het is dus echt het Kulleke en niet het spulleke dat de gerechten tot een succes brengt. Had graag een vorkje mee geprikt. TOP
 
nou lekker bordje zo hoor..
ach.. beter op de gas bbq dan helemaal niet op de bbq toch;)
 
Goed bezig broer. Afgelopen week ook op z’n bakplaat BBQ bezig geweest. Heb m’n schoonpa lekker laten bakken. Hij zij, maar jij bent toch de BBQ specialist….. Hahahaha.
Als er vlammen uit komen kan ik het nog rijmen. En lijkt het mij icm flavorizer bars best iets te zijn. Maar z’n bakplaat…

Je maaltje ziet er iig goed uit. Het bewijst maar weer dat de Pitmaster het gerecht maakt. Het is dus echt het Kulleke en niet het spulleke dat de gerechten tot een succes brengt. Had graag een vorkje mee geprikt. TOP

Als het niet anders kan, is het toch wel wat. Paar jaar geleden een huis gehuurd in Frankrijk en daar stond enkel een plancha op gas. Maar in de beschrijving van het huis stond BBQ. Had ik het geweten :D

Sommigen hebben een raar idee als het over BBQ gaat. Mijn vader bakt enkel op elektrische BBQ’s. Onder het mom van ‘dat is gezonder’, maar de familie weet beter. Die kerel is zo gierig dat hij die toestellen ergens op een rommelmarkt heeft gekocht en vermits hij zonnepanelen heeft, kost het verder niets. Het vlees dat erop kolt, heeft ie dan maanden op voorhand in voordeelpakken gekocht in Duitsland :D Kwaliteit is van minder belang. Als het maar veel en goedkoop is.

Bij ons op het werk idem. Elk jaar de laatste dag voor het bouwverlof is er BBQ. Dat gebeurde elk jaar op gas en houtskool. Dan waren ze het kuisen beu en kochten ze 2 plancha’s op gas en noemden het nog steeds BBQ :ROFLMAO:
 
Behelpen zegt ie.....
 
Wat een feest zeg, zeebaars erg lekker.
 
Ik was er niet van weggelopen hoor! Maar snap je wel...
 
Had ik al gezegd dat het er heerlijk uitziet?
 
Verrukkelijk.
Ondanks de straf dat je met vakantie moet, ziet het er smullie uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan