- Berichten
- 867
Gisteren een mooie zeebaars gekocht bij Schuitema in Sassenheim. Schoongemaakt en al. Plan was om in zoutkorst te garen. Primeur hier dus leuk.
Visje vullen met lekkere kruiden dan zoutkorst boetseren en op de BBQ. Heb het 50 minuten laten gaan op 180-220 graden. Keiharde korst dan voorzichtig breken en fileren. Heerlijk, sappige, smaakvol gerecht. Heel leuk om te presenteren. Bbq is in deze variant gewoon een oven maar who cares.
De foto’s:
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Visje vullen met lekkere kruiden dan zoutkorst boetseren en op de BBQ. Heb het 50 minuten laten gaan op 180-220 graden. Keiharde korst dan voorzichtig breken en fileren. Heerlijk, sappige, smaakvol gerecht. Heel leuk om te presenteren. Bbq is in deze variant gewoon een oven maar who cares.
De foto’s:









Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk