BasBQ
Beef en Steak

Zeebaars in zoutkorst van de BBQ

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Gisteren een mooie zeebaars gekocht bij Schuitema in Sassenheim. Schoongemaakt en al. Plan was om in zoutkorst te garen. Primeur hier dus leuk.
Visje vullen met lekkere kruiden dan zoutkorst boetseren en op de BBQ. Heb het 50 minuten laten gaan op 180-220 graden. Keiharde korst dan voorzichtig breken en fileren. Heerlijk, sappige, smaakvol gerecht. Heel leuk om te presenteren. Bbq is in deze variant gewoon een oven maar who cares.
De foto’s:

e189e6b03dc9ac78f4c59531bbf21f42.jpg

dabe1c11a444726d2c7fc21ff061e0da.jpg

924dd73b87f3c79d1d75becf9b764c3c.jpg

14a1ea5d05b9f55e0537713127d350a8.jpg

638580be7cb190f202dc075c23f74820.jpg

f29bb9e95fccdfc3d343fcb3350c480c.jpg

109469b55e78519db11e663315eb6f2b.jpg

677321165cf9eab043b4feeb5a636243.jpg

753bdcad7ddeeddcdfe4424c9ba32f98.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
nog nooit gemaakt, maar het lijkt me zo lekker
dank voor het delen
 
Heb ooit eens groente uit de zoutkorst gegeten, maar Zeebaars uit zoutkorst lijkt me zo ontiegelijk lekker.
Baarsje ziet er erg smakelijk uit, mooi werk(y)
 
Leuk gedaan en zal ook wel gesmaakt hebben


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Heel gaaf gerecht dit. Staat al een tijdje op de verlanglijst. Vis uit de zoutkorst.
Dat moet smullen geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan