Goedemiddag!
Het was gisteren natuurlijk uitstekend weer voor een lekker visje. Omdat ik het privilege heb om tegen de Zeeuwse grens te wonen gistermorgen naar het dichtsbijzijnde (niet gereformeerde) vissersdorpje gegaan om zeebaars te halen! Helaas had de visboer er nog maar twee, dus heb ik ook maar 2 dorades meegenomen.
Receptje uit het grote Weber kookboek. Simpel maar erg lekker!
Binnen en buitenkant insmeren met olijfolie, peper en zout. Vervolgens vullen met basilicum, citroen en sinaasappel. Een potje pesto mengen met het sap van een halve citroen en de schilfers van een hele citroen en een sinaasappel en deze bij het opdienen er over heen serveren. Rond de 175 graden, een klein uurtje op de rookplank. :>
Als bijgerecht hadden we pasta met knoflookolie en een rood pepertje met wat rucola. Het was lekker!

Het was gisteren natuurlijk uitstekend weer voor een lekker visje. Omdat ik het privilege heb om tegen de Zeeuwse grens te wonen gistermorgen naar het dichtsbijzijnde (niet gereformeerde) vissersdorpje gegaan om zeebaars te halen! Helaas had de visboer er nog maar twee, dus heb ik ook maar 2 dorades meegenomen.
Receptje uit het grote Weber kookboek. Simpel maar erg lekker!
Binnen en buitenkant insmeren met olijfolie, peper en zout. Vervolgens vullen met basilicum, citroen en sinaasappel. Een potje pesto mengen met het sap van een halve citroen en de schilfers van een hele citroen en een sinaasappel en deze bij het opdienen er over heen serveren. Rond de 175 graden, een klein uurtje op de rookplank. :>
Als bijgerecht hadden we pasta met knoflookolie en een rood pepertje met wat rucola. Het was lekker!

