- Berichten
- 2.982
Als de vrouw van huis is, eet ik vaak hetzelfde.
Niet dat ik dit anders niet mag eten, maar blijkbaar is dit gewoon een van mijn favorieten.
Steak, gepofte aardappel en een maiskolf.
Ik had nog een stuk picanha, Rubia Gallega liggen. Deze een beetje opgebonden. Hierna revearse sear en daarna kort flamberen

.
Ondertussen een mooie picco de gallo gemaakt en met @Ewald discussie gevoerd over dat ik het echt een bijgerecht vind
.
Dus de picanha laten rusten met chimichurri en daarna het bordje opgemaakt.
Ps. Alles is opgegaan.
Niet dat ik dit anders niet mag eten, maar blijkbaar is dit gewoon een van mijn favorieten.
Steak, gepofte aardappel en een maiskolf.
Ik had nog een stuk picanha, Rubia Gallega liggen. Deze een beetje opgebonden. Hierna revearse sear en daarna kort flamberen



Ondertussen een mooie picco de gallo gemaakt en met @Ewald discussie gevoerd over dat ik het echt een bijgerecht vind

Dus de picanha laten rusten met chimichurri en daarna het bordje opgemaakt.
Ps. Alles is opgegaan.
