- Berichten
- 2.745
Weet niet of het hier thuishoort maar weet niet waar het anders hoort. :-/
Ben woensdag begonnen het buikspek voor te bereiden voor walchers gilden spek.
Zaterdag gerookte kip gemaakt en de walchers gilden spek op de bbq.
Daarna nog de Kiplollies gemaakt en de Spareribs in de rub gezet.
Zondagochtend vroeg begonnen met de Spareribs ongeveer 2,5 uur op de bbq daarna ingepakt en voor ongeveer een 1 uur erop daarna aan de kant gelegd gewacht tot de visite er was .
Plakjes walchers gilden spek en gerookte kip uitgedeeld .
Toen de Kiplollies erop met twee verschillende rubs ( rub van jord althuizen en van grate goods) en na een half uur croissants erbij gelegd deze gevuld met salami en kaas deze waren met een 25 min klaar.
De Kiplollies door de colasaus gehaald en weer erop ondertussen de croissants uitgedeeld was een Succses de Kiplollies klaar wilden ze nu weten hoe we dit maakten ook goed gelukt.
Toen de Spareribs uitgepakt en ingesmeerd met colasaus alleen nog botjes over.
En als dessert halve perzik met wat honing even grillen wat mango ijs erbij en slagroom.
Moet zeggen liep perfect voorbereidingen waren goed en kon alles rustig maken en de bbq had ik in de ochtend aangezet en kon er de hele dag mee toe hoefde niet bij te vullen en kin hem mooi op temperatuur houden.
Ben woensdag begonnen het buikspek voor te bereiden voor walchers gilden spek.
Zaterdag gerookte kip gemaakt en de walchers gilden spek op de bbq.
Daarna nog de Kiplollies gemaakt en de Spareribs in de rub gezet.
Zondagochtend vroeg begonnen met de Spareribs ongeveer 2,5 uur op de bbq daarna ingepakt en voor ongeveer een 1 uur erop daarna aan de kant gelegd gewacht tot de visite er was .
Plakjes walchers gilden spek en gerookte kip uitgedeeld .
Toen de Kiplollies erop met twee verschillende rubs ( rub van jord althuizen en van grate goods) en na een half uur croissants erbij gelegd deze gevuld met salami en kaas deze waren met een 25 min klaar.
De Kiplollies door de colasaus gehaald en weer erop ondertussen de croissants uitgedeeld was een Succses de Kiplollies klaar wilden ze nu weten hoe we dit maakten ook goed gelukt.
Toen de Spareribs uitgepakt en ingesmeerd met colasaus alleen nog botjes over.
En als dessert halve perzik met wat honing even grillen wat mango ijs erbij en slagroom.
Moet zeggen liep perfect voorbereidingen waren goed en kon alles rustig maken en de bbq had ik in de ochtend aangezet en kon er de hele dag mee toe hoefde niet bij te vullen en kin hem mooi op temperatuur houden.








