- Berichten
- 135
Vandaag een bezoekje aan de Makro gebracht en een lekker stuk verse zalm meegenomen.
Ik wil altijd een stuk meteen eten, smaakt toch altijd beter dan wanneer het ontdooit is. Meteen een goed excuus om de Bobby Flay zalm te maken.
Blijf het een bijzondere combinatie vinden maar aangezien iedereen zo enthousiast erover is moest het geprobeerd worden.
2 stukjes Bobby Flay stijl en 2x mijn gebruikelijke combinatie voor het geval het toch wat tegen viel.
Cedar houten plankjes hadden ruim een uur in water gelegen. Helaas ging het toch niet helemaal lekker. Had sowieso flinke moeite vanavond. Temperatuur schoot alle kanten op, probes schoten door de lucht en het plankje leek zo goed als in de brand te staan.
Gelukkig allemaal nog goed gekomen en niks aangebrand. Als side dish een gevulde portobello erbij gemaakt.
En dan de ‘ham-vraag’; hoe smaakte het? Nou, het was verdomd lekker. Zelfs nog lekkerder dan de klassieke manier zoals ik het altijd maak (en daar ben ik zelf altijd nogal wild van). Kortom: gaat zeker nog een keer gemaakt worden maar dan het plankje wat langer in het water.
Ik wil altijd een stuk meteen eten, smaakt toch altijd beter dan wanneer het ontdooit is. Meteen een goed excuus om de Bobby Flay zalm te maken.
Blijf het een bijzondere combinatie vinden maar aangezien iedereen zo enthousiast erover is moest het geprobeerd worden.
2 stukjes Bobby Flay stijl en 2x mijn gebruikelijke combinatie voor het geval het toch wat tegen viel.
Cedar houten plankjes hadden ruim een uur in water gelegen. Helaas ging het toch niet helemaal lekker. Had sowieso flinke moeite vanavond. Temperatuur schoot alle kanten op, probes schoten door de lucht en het plankje leek zo goed als in de brand te staan.
Gelukkig allemaal nog goed gekomen en niks aangebrand. Als side dish een gevulde portobello erbij gemaakt.
En dan de ‘ham-vraag’; hoe smaakte het? Nou, het was verdomd lekker. Zelfs nog lekkerder dan de klassieke manier zoals ik het altijd maak (en daar ben ik zelf altijd nogal wild van). Kortom: gaat zeker nog een keer gemaakt worden maar dan het plankje wat langer in het water.