BasBQ
Beef en Steak

Zalmbonbons asperges en nieuwe aardappel

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Vandaag toch nog even met de Bbq bezig.
Zalmbonbons naar een recept van bge Link (en van iemand van dit forum )asperges in witte wijn met roomboter en van nieuwe aardappels bolletjes gemaakt en indoor gekookt

Foto’s zeggen meer
F98AFF40-92F6-4E4D-B302-81C3DAA02872.jpeg


marinade voor de zalm klaar asperges liggen te koelen

35927B3C-C1B8-4FA8-8C4F-9C55A74CFDCC.jpeg


zalm voor een tijdje in de marinade

EB8DD075-86DB-4869-9E7F-19C4D04384A4.jpeg


vast wat gesneden voor de garnering

B1FA7F1D-3E33-476A-92B2-31B2410C4242.jpeg


asperges van hun jasje ontdaan en wat witte wijn en roomboter plus pezo

AA5D74C3-6255-4311-BD17-E1C65B9A8787.jpeg


zalmblokjes op de plank

93F57C32-36A4-4FE8-B860-5E687256A4B8.jpeg


op de Bbq waren redelijk snel klaar de asperges liggen eronder 😀

B02D9099-EBE3-4E6B-86BE-3B5F78DC7A33.jpeg


en aan tafel smullen

4AF6393E-9C96-4947-A5B5-1C84FFFEE434.jpeg


plankje wat dichterbij 😋

B1A36E70-C0F8-41E0-A2A0-9A857BE43BD5.jpeg


En klaar om te gaan eten het was heerlijk geslaagd de zalm had er wat mijn betreft iets eerder af gekund maar corina vond het prima zo
was echt smullen 😋😋
bedankt voor het kijken
 
Hey, dat is al heel erg snel die bonbons. :D
Ze zien er goed uit. Normaal op 55° kern eraf, maar ik had 1 planje dat ineens aan 60° zat en vonden we ook goed.
 
Hey, dat is al heel erg snel die bonbons. :D
Ze zien er goed uit. Normaal op 55° kern eraf, maar ik had 1 planje dat ineens aan 60° zat en vonden we ook goed.
Dat was zeker snel 😀 maar had nog asperges gehaald van de markt ik denk daar kan die Zalmbonbons mooi bij 😀
ik zat zo rond de 58 graden maar het was erg lekker
 
Jullie hebben weer zitten smullen Piet. Mooie combi zo. Top
 
Mooie maaltijd zo, en mooie plaatjes !
 
Terug
Bovenaan Onderaan