BasBQ
Beef en Steak

Zalm,tijgergarnalen ,bospeen en gepofte aardappel

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Wat zullen we vandaag eens eten
Wacht even we hebben nog zalm en tijgergarnalen
Heb de garnalen schoon gemaakt staartje er aan laten zitten.
Wat olie ,Italiaanse kruiden ,knoflook en wat citroensap dit even laten staan.
Cederhout plankje onder water voor de zalm.
Bospeen schoon gemaakt en even kort gekookt.
Koud laten worden olie wat gemalen venkel en citroenrasp erop dit ook laten intrekken.
Aardappel schoongemaakt even ingeprikt wat olijfolie en zout erop en deze vast op de bbq die ik op ongeveer 160 graden.
Dan wortel er vast op .
Even later wat lemonpeper, schijfjes citroen op de zalm en deze op het plankje en dan kan deze ook even lekker fikken op de bbq.
Net voordat de zalm klaar was de garnalen erbij.
En dan alles op het bordje moet zeggen dat ik de zalm met mosterd en bruine suiker lekkerder vind en mijn wederhelft vind dat trouwens ook.
Maar foto?s zeggen meer had er niet zoveel gemaakt.
Garnalen in de marinade
6fa8285565ab02a72fbf7df2433380b1.jpg

Bospeen ligt klaar
f60357bbb3d73a03a844ffff11122dbc.jpg

d9eadd5406ee504b5d0a63780ee78245.jpg

2ce647639ae2aaa9f382e0b12696bbeb.jpg

e7a73b3f7dc6128b250898e4e283cd3c.jpg

bd450c4b64166002abaecbf14cb5f458.jpg

 
Ziet er heerlijk uit, Mooi zomers gerecht!
 
Lust ik wel
 
Daar heb je weer een mooi plankje van weten te maken. Smakelijk en zomers
 
Eenvoudig snel klaar en toch lekker, dat lusten we. ;) :)
 
Lekker kompleet maaltje weer Piet. Ziet er goed uit.
Die gamba's moet ik toch ook eens ergens scoren. Die mag ik graag eten
 
Bram zei:
Lekker kompleet maaltje weer Piet. Ziet er goed uit.
Die gamba's moet ik toch ook eens ergens scoren. Die mag ik graag eten

Gamba's haal ik meestal bij de Sligro
 
Terug
Bovenaan Onderaan