PeterP
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Vandaag zalm teriyaki.
Mega lekker.
Kleine 20min gerookt met stukje appel hout.
BBQ op 130gr indirect.
Tot kerntemperatuur 48 .
Elke 10min afgelakt met de saus.
Asperges erop en toen de zalm eraf ging nog paar minuten knallen direct .
Ideaal dat je de platesetter kan open draaien van de Bastard Pro.
Aardappeltjes in de airfryer
Recept van kolenboertje en Noskos.
Best of both worlds
Mega lekker.
Kleine 20min gerookt met stukje appel hout.
BBQ op 130gr indirect.
Tot kerntemperatuur 48 .
Elke 10min afgelakt met de saus.
Asperges erop en toen de zalm eraf ging nog paar minuten knallen direct .
Ideaal dat je de platesetter kan open draaien van de Bastard Pro.
Aardappeltjes in de airfryer
Recept van kolenboertje en Noskos.
Best of both worlds