B.verbrugge
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
even wat uitproberen voor kerst zalm op zout steen
ik heb een marinade gemaakt van :
stukje gember
Spaanse peper
2 teentjes knoflook
citroensap
2 el ketjap
2 el sojasaus
1/2 el basterdsuiker
1 el sesamolie
4 uur laten marineren
de zout steen op de bbq langzaam heet laten worden +/_ 3 uurtjes
de zalm er op en er afgehaald bij 51 gr kerntemperatuur
hij viel in goede aard bij mijn vrouw
ik vond hem goed genoeg voor kerst eten erbij te serveren
ik heb een marinade gemaakt van :
stukje gember
Spaanse peper
2 teentjes knoflook
citroensap
2 el ketjap
2 el sojasaus
1/2 el basterdsuiker
1 el sesamolie
4 uur laten marineren
de zout steen op de bbq langzaam heet laten worden +/_ 3 uurtjes
de zalm er op en er afgehaald bij 51 gr kerntemperatuur
hij viel in goede aard bij mijn vrouw
ik vond hem goed genoeg voor kerst eten erbij te serveren