BasBQ
Beef en Steak

Zalm op rookplank

Blackhawk

Tondelzoeker
Berichten
7
Na twee keer in de asbak gekomen te zijn een laatste poging ....

20210327_183807.jpg
20210327_184644.jpg
20210327_190201.jpg
20210327_194210.jpg
Vandaag eens vis van de bastard. Twee cederhouten rookplankjes. De zalmzijde kon er mooi op. Eerst de zalm 2 uurtjes gepekeld met zout en suiker. Daarna wat peper en dille. Bedekken met wat citroen.... bbq op 120 graden dierct.... roken op het plankje tot 50 graden kerntemperatuur.

Pfoaaaaa wat genieten!
 
Mooi zalmpje hoor!
Ging het de vorige keer niet goed, dat is wel zonde dan, maarja, we hebben allemaal wel eens een teleurstelling. (y) 🔥
 
Mooie zalm hoor, zal gesmaakt hebben 👌🏻
 
Kijk, dat zijn de reportages
Water loopt in mijn mond
Top
 
Mooie foto van je eten op de bbq zo zien we het graag.
 
't ziet er uit om op te vreten, Heerlijk! :)
 
Dit is het volgende wat ik ga maken. Laten we hopen op enigszins aangenaam weer met pasen. De zalm heb iig liggen.
 
Mooie stukken zalm geworden. Zal gesmaakt hebben
 
Ziet er lekker uit!🤤🐟
Wat was er de vorige keer niet goed gegaan dan?
 
Terug
Bovenaan Onderaan