- Berichten
- 5.104
Gisteren ff Q&D methode toegepast.
Zalm op een rookplankje aangevuld met asperges in pakketjes en gebakken aardappeltjes.
Dome temperatuur in de Q op160 C.
- Zalmstuk gekruid met zeezout, peper en dillepuntjes. Beetje limoensap en plakjes limoen erop.
- Plankje geweekt, aangezet op de kolen, gekeerd, visje erop, en direct laten roken voor 20 minuten
- Asperges, 5 minuten voorgekookt en met roomboter en provencaalse kruiden in alufolie gedraaid. Op de Q en lekker laten garen.
- Riesling erbij en klaar.
Zalm op een rookplankje aangevuld met asperges in pakketjes en gebakken aardappeltjes.
Dome temperatuur in de Q op160 C.
- Zalmstuk gekruid met zeezout, peper en dillepuntjes. Beetje limoensap en plakjes limoen erop.
- Plankje geweekt, aangezet op de kolen, gekeerd, visje erop, en direct laten roken voor 20 minuten
- Asperges, 5 minuten voorgekookt en met roomboter en provencaalse kruiden in alufolie gedraaid. Op de Q en lekker laten garen.
- Riesling erbij en klaar.