- Berichten
- 397
Goedendag,
Dit weekend eindelijk tijd om het rookplankje van het genootschap te gebruiken. (bedankt Frits).
Een mooi stukje zalm gescoord, ingesmeerd met kruiden, dille, sjalot, pepertje, knoflook.
Op de Kamado en laten sudderen tussen de 100-120 ºC
Twee skillets met aardappel en groene aspergepunten op de WGA.
De zalm na een kerntemp van 52º van het vuur gehaald en smullen maar.
We hebben heerlijk gegeten.
Dit weekend eindelijk tijd om het rookplankje van het genootschap te gebruiken. (bedankt Frits).
Een mooi stukje zalm gescoord, ingesmeerd met kruiden, dille, sjalot, pepertje, knoflook.
Op de Kamado en laten sudderen tussen de 100-120 ºC
Twee skillets met aardappel en groene aspergepunten op de WGA.
De zalm na een kerntemp van 52º van het vuur gehaald en smullen maar.
We hebben heerlijk gegeten.