Niks bijzonders maar wel erg lekker
Voor de courgette:
Spekjes
Parmezaanse kaas
Rode peper
Citroen schil geraspte
Citroen sap
Basilicum
Knoflook
Zout
Olie
Courgette door snijden en de zaden verwijderen.
Insmeren met olie en aan de open zijde even grillen op het gietijzeren rooster. (+/- 4 min, 150 graden) Spekjes bakken en samen met de andere ingrediënten mengen tot de vulling voor de courgette.
Daarna +/- 10 min op 150 graden. Let op de schil kan snel zwart worden dus mee in de gaten houden.
Zalm op een rookplankje, beetje peper en zout. Insmeren met mosterd en daar op donkere basterdsuiker. Op de bbq tot een kerntemperatuur van +/-50 tot 55 graden.

Voor de courgette:
Spekjes
Parmezaanse kaas
Rode peper
Citroen schil geraspte
Citroen sap
Basilicum
Knoflook
Zout
Olie
Courgette door snijden en de zaden verwijderen.
Insmeren met olie en aan de open zijde even grillen op het gietijzeren rooster. (+/- 4 min, 150 graden) Spekjes bakken en samen met de andere ingrediënten mengen tot de vulling voor de courgette.
Daarna +/- 10 min op 150 graden. Let op de schil kan snel zwart worden dus mee in de gaten houden.
Zalm op een rookplankje, beetje peper en zout. Insmeren met mosterd en daar op donkere basterdsuiker. Op de bbq tot een kerntemperatuur van +/-50 tot 55 graden.