- Berichten
- 409
Vandaag een culinair hoogstand, doch eenvoudig gerecht gemaakt op de Q.
Zalm op een plankje, met groene asperges en pici (pastasoort).
Wederom gebruik gemaakt van recept van Noskos , waarvoor dank.
's Middags plankje reeds in water gelegd. Tegen ca 17 uur begonnen met de marinade, Q opgestookt en half uurtje geduld.
Zalm op het plankje, plankje op de Q en door naar fornuis voor de pici. Die moet 22 minuutjes, dus ook de zalm maar 22 minuutjes gedaan. Ik ben immers nog in afwachting op de iGrill 2. Asperges in de stoomoven en geduld bewaren. Heerlijke rooklucht rondom ons huis (beter dan de in ruime mate te ruiken aanwezige gecremeerde satestokjes en kippepoten).
Het resultaat, heerlijk, eenvoudig en redelijk vlotjes. Zonder foto's is het niet gebeurd, dus...
Heb de foto's iets verkleind, wat leesbaarheid forum vast ten goede komt :-S
Zalm op een plankje, met groene asperges en pici (pastasoort).
Wederom gebruik gemaakt van recept van Noskos , waarvoor dank.
's Middags plankje reeds in water gelegd. Tegen ca 17 uur begonnen met de marinade, Q opgestookt en half uurtje geduld.
Zalm op het plankje, plankje op de Q en door naar fornuis voor de pici. Die moet 22 minuutjes, dus ook de zalm maar 22 minuutjes gedaan. Ik ben immers nog in afwachting op de iGrill 2. Asperges in de stoomoven en geduld bewaren. Heerlijke rooklucht rondom ons huis (beter dan de in ruime mate te ruiken aanwezige gecremeerde satestokjes en kippepoten).
Het resultaat, heerlijk, eenvoudig en redelijk vlotjes. Zonder foto's is het niet gebeurd, dus...
Heb de foto's iets verkleind, wat leesbaarheid forum vast ten goede komt :-S




