BasBQ
Beef en Steak

Zalm op een plank

 

Arie de Knaller

Kooltjesharker
Berichten
191
Paar stukken zalm ingesmeerd met iets dat een lak voor had moeten stellen maar helaas veel te dun uitgevallen (sojasaus, fijngehakte gember & knoflook, klein beetje sesamolie en wat honing. Waarschijnlijk te dun door te veel sojasaus in verhouding). Deze werd geserveerd met zacht gestoomde rijst uit m'n Cuckoo, wat geroerbakte groenten, sesamzaadjes, furikake en wasabi. Ik heb voorraadbeheer hier al geïnstrueerd om volgende keer wat stukken te nemen die even dik zijn, dan gaart het allemaal wat gelijkmatiger :geek:

signal-2022-10-01-172858_002.jpeg


signal-2022-10-01-193342_002.jpeg
 
Over plankjes gesproken: wie weekt z'n plankjes nog voor het gebruik (met het risicio om stoom te krijgen i.p.v. rook) en wie niet en hoe bevalt dat?
 
Over plankjes gesproken: wie weekt z'n plankjes nog voor het gebruik (met het risicio om stoom te krijgen i.p.v. rook) en wie niet en hoe bevalt dat?
Het planken debat hebben we net gehad 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan