BasBQ
Beef en Steak

Zalm, ook ik moest er aan geloven.

Poetsertje

Pitmaster
 
 
 
Berichten
502
Ben eigenlijk een gematigd zalm fan.
Maar die prachtige kakelverse zalmzijdes kon ik niet langer weerstaan.
Wel met jullie recepten  in mijn achterhoofd.

Mosterd, bruine suiker en een beetje dille.
Warm roken met appelhout.
Het is maar een halfje, want 1.2 kg met zijn vieren is wat overdreven.

En?

Ja hoor ZALIG
Dit was zalig. Waarom?
Super vers (=kl@te visboeren hier dus) en zalig met die mosterd/suiker.

Lekkere pasta met groente in linten gesneden, meegekookt en gemengd met kleine tomaatjes (uit gemarineerde olie)
en kruidenkaas

img5847v.jpg


img5851w.jpg


img5853zy.jpg
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Het is maar een halfje, want 1.2 kg met zijn vieren is wat overdreven.
Nou dat vind ik dus niet ;)

Hij ziet er mooi uit, blijft mijn favoriete manier om zalm te doen zo met mosterd en suiker!
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Zalm ziet er heerlijk uit,en bordje pasta past er goed bij.
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ziet er goed uit, als mijn meissie het ziet moet ik er ook aan geloven ben ik bang, is niet aan mij besteed om het te eten
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.458
Daar maak ik ze hier ook heel blij mee! Pasta mag er ook wezen btw.
 

Gerard777

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
2.031
Wat Spiffs zegt :)
 

Mac

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.494
Nou, zég, dat ziet er idd goed uit  8)

Ik ben meer van het vlees, maar als ik dit zie, zal ik het ook maar eens overwegen :)

Grtn
Marcel
 
Bovenaan Onderaan