Goedemorgen Q'ers!
Net naar de sligro geweest om een heerlijke zijde zalm te halen. Omdat dit de eerste keer is dat ik koud zalm rook en niet het risico durfde te nemen om meteen een hele zijde te doen. Heb ik deze door de helft gedaan zodat we morgenavond gewoon zalm uit de pan eten. Ook geen straf dacht ik.
Gisteren is mijn CSG binnen gekomen en heb ik mezelf getrakteerd op een fileermes ( Van 95 voor 30, kon 'm niet laten liggen )..

Daarna, zoals ik net zei naar de Sligro gegaan voor een heerlijke zijde zalm, meteen dille toppen meegenomen om deze eventjes met de vijzel te kneuzen.

Nu ligt onze grote vriend lekker in de pekel te badderen tot een uurtje of tien vanavond. Heb late dienst op kantoor dus dat komt goed uit!

p.s Sander72, ik zie jouw topic tegemoet he kerel
Net naar de sligro geweest om een heerlijke zijde zalm te halen. Omdat dit de eerste keer is dat ik koud zalm rook en niet het risico durfde te nemen om meteen een hele zijde te doen. Heb ik deze door de helft gedaan zodat we morgenavond gewoon zalm uit de pan eten. Ook geen straf dacht ik.
Gisteren is mijn CSG binnen gekomen en heb ik mezelf getrakteerd op een fileermes ( Van 95 voor 30, kon 'm niet laten liggen )..

Daarna, zoals ik net zei naar de Sligro gegaan voor een heerlijke zijde zalm, meteen dille toppen meegenomen om deze eventjes met de vijzel te kneuzen.

Nu ligt onze grote vriend lekker in de pekel te badderen tot een uurtje of tien vanavond. Heb late dienst op kantoor dus dat komt goed uit!


p.s Sander72, ik zie jouw topic tegemoet he kerel
