BasBQ
Beef en Steak

Zalm koud Roken deel zoveel

 
 
 

harlin

Kooltjesharker
Berichten
214
Ook maar eens een koudgerookte zalm gemaakt, was leuk om te doen, vind hem ondanks het goed afspoelen toch wat zoutig.
Maar als voor erbij als 'borrelhapje' is hij prima, lekkere wijn of whisky :)

20141203-IMG_1587.jpg


20141203-IMG_1588.jpg


20141204-IMG_1589.jpg


20141206-IMG_1590.jpg
 
Mooie stukken hoor... glaasje whisky... wow!
 
Je hebt ook aardig wat pekel gebruikt zie ik. Op zich zien ze er heel mooi uit, maar als je minder doet dan een paar kilo zou ik ze eerder dik inwrijven dan dik inleggen. Overigens moet het wel zoutig zijn natuurlijk. Goed dun snijden helpt ook wel.
 
moet het hier ook nog steeds een keer doen
 
Terug
Bovenaan Onderaan