- Berichten
- 213
Vandaag zalm gemaakt met groente en zoete aardappel spiesjes.
Vandaag halverwege de middag de spiesjes voorbereid.
De groente spiesjes zijn ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met Mediterraanse kruiden. De zoete aardappel zijn ook ingesmeerd met olijfolie en voorzien van wa t SPG.
Rond 16.00 de Kamado aan om deze naar +/- 200 graden te brengen. In de tussentijd heb ik de zalm voorzien van wat peper zout en wat dille.
Nadat deze op temperatuur was heb ik de spiesjes direct gegrild, om deze daarna door te laten garen op het indirecte gedeelte.
Vervolgens de zalm erop (op een cederhouten plankje) ok deze te garen tot een kerntemperatuur van 55 graden
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Vandaag halverwege de middag de spiesjes voorbereid.
De groente spiesjes zijn ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met Mediterraanse kruiden. De zoete aardappel zijn ook ingesmeerd met olijfolie en voorzien van wa t SPG.
Rond 16.00 de Kamado aan om deze naar +/- 200 graden te brengen. In de tussentijd heb ik de zalm voorzien van wat peper zout en wat dille.
Nadat deze op temperatuur was heb ik de spiesjes direct gegrild, om deze daarna door te laten garen op het indirecte gedeelte.
Vervolgens de zalm erop (op een cederhouten plankje) ok deze te garen tot een kerntemperatuur van 55 graden




Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk