BasBQ
Beef en Steak

Zalm Bonbon met asperges

 
 

Nicks85

Vuurmaker
Berichten
78
Bezig met de voorbereidingen voor de sessie van vanmiddag. Gelijk gebruik maken van de mooie cederhouten rookplankjes van Frits.

Het recept;

Met de marinade van dit recept:

Straks gaan ze de Bastard op en hou ik jullie op de
hoogte!

11198E6B-0AE2-451E-A585-7A2C98BCDF5F.jpeg


3369DA4F-CF62-430E-A928-54144FABFE76.jpeg


B93A73BF-2506-471A-A933-A366B32ACCBE.jpeg


CE7DF6C8-22E6-4BFF-964C-95D2776358E2.jpeg


A191D471-8D9F-4344-8DEA-9209A10B57E4.jpeg


DFE8ED7C-7DB5-4F7C-9D66-C5B2677C8BCF.jpeg


55D6E45E-4EDE-4254-B6A0-CFF483C8C143.jpeg
 
Die zag ik een tijdje terug ook langskomen, leek me erg lekker. Enjoy!
 
Lekker ben benieuwd
 
Krijg er honger van. Succes

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
En het resultaat! Echt heerlijk, kerntemp exact 55 graden.

Enige twijfel: zal ik het plankje de volgende keer voorwarmen in de kamado? Wat vinden jullie...

868CADA4-0EE8-455C-B72B-6D6C0DF722F9.jpeg


0AA0A835-4D66-4469-AB1C-CF91CC9C3512.jpeg


21AF81F1-A156-437E-8A28-98E0C7164C8E.jpeg


274B9F72-331A-48E5-A912-2069C1976FC7.jpeg
 
zelf ben ik geen asperge liefhebber maar het ziet er heerlijk uit. (y)
 
Dit had ik ook wel willen proeven. Heel mooi gemaakt.
 
Lekker hoor wat voor saus erover ?
 
Zo dan. Dat zijn lekkere stukjes zalm geworden. Samen met gegrilde asperge moet dat smullen geweest zijn. Lust ik
 
Terug
Bovenaan Onderaan