- Berichten
- 172
Gisteren bezoek, dus tijd voor een speciaal burgertje, een extra grote gerookte visburger.
's middags eerst zelf enkele hamburgerbroodjes gebakken, die krijgen straks nog een kleurtje op de grill.
Vervolgens enkele stukken zalm en kabeljauw fijn gehakt en samen met dille, mosterd, honing, ei, panko en wat kruiden tot burgers gevormd.
Deze mochten een uurtje op een indirect vuur om op 200°C te roken (met een flink stuk appelhout).
Als side had ik wat voorgegaarde maïskolven die nog even op de grill mochten.
Vervolgens de broodjes ook nog even gekleurd.
Vervolgens torentje bouwen: Broodje met honing-mosterd-dille saus, ijsbergsla, radijzenscheuten, de burger, augurk en een lepeltje lompviseitjes erop.
Als sides de gegrillde maïskolven en een komkommersalade met yoghurtsaus.
Deze doet uiteraard mee aan de fotowedstrijd
's middags eerst zelf enkele hamburgerbroodjes gebakken, die krijgen straks nog een kleurtje op de grill.
Vervolgens enkele stukken zalm en kabeljauw fijn gehakt en samen met dille, mosterd, honing, ei, panko en wat kruiden tot burgers gevormd.
Deze mochten een uurtje op een indirect vuur om op 200°C te roken (met een flink stuk appelhout).
Als side had ik wat voorgegaarde maïskolven die nog even op de grill mochten.
Vervolgens de broodjes ook nog even gekleurd.
Vervolgens torentje bouwen: Broodje met honing-mosterd-dille saus, ijsbergsla, radijzenscheuten, de burger, augurk en een lepeltje lompviseitjes erop.
Als sides de gegrillde maïskolven en een komkommersalade met yoghurtsaus.
Deze doet uiteraard mee aan de fotowedstrijd
