Nadat ik vorige week mijn wsm47 heb binnen gekregen en ook mijn ecobrasa briketten + weber starter moet het morgen gaan gebeuren.....
Ik heb nog een aantal ribbetjes in de diepvries liggen en inmiddels ontvliest en gerubt.
nu nog een nachtje in de koelkast.
Morgen wil ik de ribben op ongeveer 110 graden volgens 3,2,1(zal 2,5-1,5-0,45 worden) methode klaar te maken. De kolen volgens de minion methode.maar aangezien ikdit nog nooit gedaan heb, heb ik een vraag: hoeveel koude kolen moet ik in de wsm doen en hoeveel moet ik er op warmen?
En uiteindelijk de lucht kleppen onder vol open en boven knijpen tot gewenste temperatuur bereikt is?
Ik ga ook rookhout toevoegen, 2 vuistjes appel en volgens mij heb ik nog hickory, is dit een goede combi? Dus verhouding 2:1
bedankt voor de reacties en voor het volgen!
Ik heb nog een aantal ribbetjes in de diepvries liggen en inmiddels ontvliest en gerubt.

Morgen wil ik de ribben op ongeveer 110 graden volgens 3,2,1(zal 2,5-1,5-0,45 worden) methode klaar te maken. De kolen volgens de minion methode.maar aangezien ikdit nog nooit gedaan heb, heb ik een vraag: hoeveel koude kolen moet ik in de wsm doen en hoeveel moet ik er op warmen?
En uiteindelijk de lucht kleppen onder vol open en boven knijpen tot gewenste temperatuur bereikt is?
Ik ga ook rookhout toevoegen, 2 vuistjes appel en volgens mij heb ik nog hickory, is dit een goede combi? Dus verhouding 2:1
bedankt voor de reacties en voor het volgen!