Paola
Vuurmaker
- Berichten
- 82
Vanavond heb ik we wraps met pulled chicken, sla en pico de gallo gedaan.
Heb 800 gr kippendijen gemarineerd met: 3 el ketjap manis, 2 el honing, 2 el neutrale olie, 1 el mosterd, snufje kaneel en snufje nootmuskaat.
Daarna heb ik ze op indirect gegrild op 180 graden tot een kerntemperatuur van 78 graden (Ook een klein lamsrak erbij
voor manlief)
Daarna de tortillas op en hete pan opgewarmd, gesmeerd met zure room, en als toppings ijsbergsla, pico de gallo, pulled chicken en THE SAUCE.
Het was overheerlijk
gematcht met een chardonnay

Hoe kan iets zo simpel zo lekker

Fijne avond
Heb 800 gr kippendijen gemarineerd met: 3 el ketjap manis, 2 el honing, 2 el neutrale olie, 1 el mosterd, snufje kaneel en snufje nootmuskaat.
Daarna heb ik ze op indirect gegrild op 180 graden tot een kerntemperatuur van 78 graden (Ook een klein lamsrak erbij
Daarna de tortillas op en hete pan opgewarmd, gesmeerd met zure room, en als toppings ijsbergsla, pico de gallo, pulled chicken en THE SAUCE.
Het was overheerlijk
Hoe kan iets zo simpel zo lekker
Fijne avond