Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Hendrik Willem zei:Piet nog een vraag over het spek snijden jullie dat zwoerd eraf of maal je dat gewoon mee.
Bert zei:Mike v R zei:Ik wil het nu ook weer eens op 30graden proberen te roken.
Maak je de worst volgens recept van Nosmo zonder een farce te maken, dus gewoon met de molen, dan kun je ze na het koud roken (<30 graden) ook op een koele droge plaats hangen en laten drogen. Je krijgt dan een droge metworst die je zo in stukjes kunt snijden voor bij de borrel. Ook leuk om te proberen.
Rook je ze warm dan lukt dat niet meer om dat het produkt dan gaar is.
Boel0037 zei:Bert even tussendoor hoe lang zou je ze koud roken?
Bert zei:Boel0037 zei:Bert even tussendoor hoe lang zou je ze koud roken?
Een uur of 12
Vroeger (voor de computer gestuurde rookkasten) staken we de rookkast aan als we naar huis gingen (18.00) en we haalden de worst er de volgende ochtend uit.
En ze waren ook lekker Bert.Bert zei:Boel0037 zei:Bert even tussendoor hoe lang zou je ze koud roken?
Een uur of 12
Vroeger (voor de computer gestuurde rookkasten) staken we de rookkast aan als we naar huis gingen (18.00) en we haalden de worst er de volgende ochtend uit.
Er werd niet op een uurtje meer of minder gekeken.
Bert zei:Boel0037 zei:Bert even tussendoor hoe lang zou je ze koud roken?
Een uur of 12
Vroeger (voor de computer gestuurde rookkasten) staken we de rookkast aan als we naar huis gingen (18.00) en we haalden de worst er de volgende ochtend uit.
Er werd niet op een uurtje meer of minder gekeken.
Ceriel zei:Ga je ze na het roken afkoken, of ga je ze drogen?