- Berichten
- 222
Steeds meer raak ik geinteresseerd in het maken van (droge) worst. Ik kijk dan ook uit naar de workshop op 31 oktober bij vuur en rook.
??n van de zaken die me wat afhoudt is de temperatuur om te drogen, idealiter zit dit op 17 graden.
In mijn goed geisoleerd huis van 20 graden voldoe ik hier niet aan. Helaas beschik ik niet over een kelder. Wel over een CV hok waar het in ieder geval donker is maar zeer waarschijnlijk te warm (22 - 24 graden).
Hoe drogen jullie de worst en vooral waar? Zijn er tips en trucs om iets te bouwen/kopen om op een veilige en hygienische manier de worst te drogen?
??n van de zaken die me wat afhoudt is de temperatuur om te drogen, idealiter zit dit op 17 graden.
In mijn goed geisoleerd huis van 20 graden voldoe ik hier niet aan. Helaas beschik ik niet over een kelder. Wel over een CV hok waar het in ieder geval donker is maar zeer waarschijnlijk te warm (22 - 24 graden).
Hoe drogen jullie de worst en vooral waar? Zijn er tips en trucs om iets te bouwen/kopen om op een veilige en hygienische manier de worst te drogen?