BasBQ
Beef en Steak

Workshop Rendang door Huub&Reinate

RKD

Kooltjesharker
Berichten
126
Zojuist gezien op Facebook, gepost door Vuur en Rook:

WORKSHOP RENDANG...!
Ja je leest het Goed! Zaterdag 10/12/16 geven Huub&Reinata hun geheimen aan jou prijs!
Beef Rendang de nieuwe Pulled Pork!!
Maak samen met ?De Brethoniere? hun Award Winning Beef Rendang.
- Rurhpott 2014 Perfect/Perfect score
- Best off all selectiedag RTL 4 Grillmasters 2015
- Winnaar Grillmasters 2015
- Frites/Rendang Grand opening Vuur&Rook 2016
Huub&Reinata vertellen over het gebruik van kruiden en specerijen voor de Beef Rendang
Bereiden samen met de andere deelnemers een grote hoeveelheid Beef Rendang, zodat je met 2 kg Beef Rendang naar huis kan gaan.
Maximum aantal deelnemers 20 (het gaat door vanaf 11 deelnemers) Kosten ?75, Plaze to be Vuur&Rook Lunteren
Aanvang 10.30 start workshop 11.00hrs tot circa 16.00hrs
Voor koffie, thee en fris word gezorgd en uiteraard zorgen wij voor een hapje tussen door!
Interesse? Mail snel naar info@vuurenrook.nl en geef je op!
Let op... VOL=VOL!
Wat neem je zelf mee:
Mooi weer! Een zak, bak, doos om je Dutchoven Rendang in mee te nemen. Een getekende versie van je eigen risico verklaring.
Let op: het grootste gedeelte van de workshop zal buiten plaatsvinden, kleed je warm aan en houd rekening met het Hollandse weer.
Mocht je vrijdag avond naar de kroeg gaan en het zaterdag zwaar hebben... neem een stoel mee :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan