BasBQ
Beef en Steak

Works(c)hopje bbq, gevulde bavette (Cordon Blue XXL the next generation)

 
 
 
 

Sjerome

Stoker
Berichten
324
Gisteren mijn dochter die zich wat verveelde aan het bbq-en gezet.
Op het programma, een gevulde bavette. Meer een Cordon Blue XXL next generation in dit geval.

Na de bavette een beetje getrimmed te hebben mocht ze ermee aan de slag.
Stap 1 een all purpuse rubje erover. (volgende keer zelf maken dus)
Stap 2 insmeren met mosterd
Stap 3 beleggen met kaas en ham
Stap 4 dubbelvouwen en dichtzetten met een satéstok
Stap 5 peper en zout
Even nog een lesje draad en tegen de draad insnijden en het echte werk met vuur en vlees en kolen kon beginnen.

De bbq voorbereid zowel direct als indirect.
Het vlees heeft ze eerst direct 2 minuten per kant gehad waarna het indirect heeft nagegaard tot 50 graden.
Even geduld en bedekt met folie waarna er gesneden kon worden.

Erg erg mals, en heel erg lekker. Nog wat extra peper en zout toegevoegd, zeker voor herhaling vatbaar! Sterker nog. Voor maandag staat er weer één op het programma.

IMG_9884.jpeg

IMG_9906.jpeg


IMG_9909.jpeg
 
Ziet er schitterend uit. Maar dat is ook een heel mooi mes.
 
Dat heeft ze toch maar mooi geflikt top


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er echt top uit, Ga ik ook maar eens aan beginnen.
 
Ziet er goed uit! Leuk om dat samen te doen mooi mes btw!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
lekker hoor
koken met kids is geweldig.
leuk dagje geweest
 
Geweldig, een workshop voor kinderen. Benieuwd naar het resultaat van vandaag.
 
Goed weer om achterover te hangen met een drankje erbij 😉
 
Netjes hoor. Mooi om te zien dat er ook een nieuwe generatie BBQ dames opstaat.
Vlees zie er super uit. Niks mis mee. Had graag aangeschoven.
 
Geweldig. Zal mijn dochter eea ter inspiratie laten lezen.
Zal zeker gesmaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan