- Berichten
- 68
Vandaag een 500gr T-bone van beef&steak op de Weber.
Uit de koeling gehaald en rustig op kamertemperatuur laten komen, daarna ingesmeerd met olijfolie en zout en peper van de molen.

De steak ca. 4 minuten aan beide zijden gegrild met het deksel dicht (helaas geen foto's van het grillen gemaakt..)
Hierna een minuut of zeven laten rusten onder folie tot een temperatuur van 57 graden.


Het resultaat: een heerlijk malse steak om je vingers bij op te eten!

Uit de koeling gehaald en rustig op kamertemperatuur laten komen, daarna ingesmeerd met olijfolie en zout en peper van de molen.

De steak ca. 4 minuten aan beide zijden gegrild met het deksel dicht (helaas geen foto's van het grillen gemaakt..)
Hierna een minuut of zeven laten rusten onder folie tot een temperatuur van 57 graden.


Het resultaat: een heerlijk malse steak om je vingers bij op te eten!

