Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik wil eens witlof op de bbq doen. Ik wil dit bij een gerecht doen wat op 120 celsius, procureur steaks, indirect gegaard wordt. Hoelang zou dat moeten als je de stronkjes halveert? Iemand ervaring met witlof?
Witlof ,ham ,kaas en echte boter zijn hele dikke vrienden.
Het kontje eruit snijden ( bitter).
Dus in pakken of bedruipen.
Maar een schuitje rauwe Witlof met garnalen of rivierkreeftjes hmmmmm
Wokken ook geweldig.
Dit recept is oorspronkelijk van Mailo, aangepast door er droge witte wijn aan toe te voegen. Ingredienten voor 6 bootjes: 3-4 struikjes witlof 3 plakken (jong) belegen kaas elk in 4 smalle stroken (elke strook moet op een blaadje witlof passen) 3 plakken Ham (achterham, Yorkham) elk in 4...
Wat dacht je van een heerlijke halfwarme witlofsalade?
Halveren, hart er uit, en bij het grillen van je steak even meenemen.
Blauwe kaas, walnoten en gebakken peer of vijgen er bij. Balsamicovinnegrette er over en smullen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.