BasBQ
Beef en Steak

Witlof op de BBQ, maar hoelang?

 
 
 

Ener

Pitmaster
Berichten
510
Ik wil eens witlof op de bbq doen. Ik wil dit bij een gerecht doen wat op 120 celsius, procureur steaks, indirect gegaard wordt. Hoelang zou dat moeten als je de stronkjes halveert? Iemand ervaring met witlof?
 

Deze staat in mijn favorieten en ik weet niet of de tijd erbij staat. Moet je maar even kijken.
 
Als je via de zoekmachine naar ā€˜Witlofā€™ zoekt komen er best wat resultaten. Ik zag ook iets met Yankee witlof en ook een recept.
 
Witlof ,ham ,kaas en echte boter zijn hele dikke vrienden.
Het kontje eruit snijden ( bitter).
Dus in pakken of bedruipen.
Maar een schuitje rauwe Witlof met garnalen of rivierkreeftjes hmmmmm
Wokken ook geweldig.
 
Laatst bewerkt:
In het receptendeel staan er wel een paar volges mij. Zoals deze
 
Wat dacht je van een heerlijke halfwarme witlofsalade?
Halveren, hart er uit, en bij het grillen van je steak even meenemen.
Blauwe kaas, walnoten en gebakken peer of vijgen er bij. Balsamicovinnegrette er over en smullen.
 
Ziet er goed uit allemaal. Ik ga het van het weekend proberen. Bedankt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan