BasBQ
Beef en Steak

Witlof met ham en kaas met een wafeltje

 
 

Marcel1973

Stoker
Berichten
404
Ok, dat was de eerste, maar ook gelijk de laatste keer voor de witlof met kaas op de bbq.
Smaakte prima hoor, maar kaas onder de grill heeft toch mijn voorkeur.

Reden om het toch eens zo te proberen? Ik vind dat het vaak erg (zeg maar gerust ”te”) vochtig blijft. Ook na lang uitlekken in een vergiet.

Dan de wafels. Zoals elders te lezen, kwam die vandaag nieuw binnen hier. Zeg maar gerust 100 punten. Dat is een blijvertje.
Ok op de kamado vond ik het minder geslaagd (openstaand deksel), dus volgende keer de WGA pakken.

F5F9E955-5247-41EB-B384-E41730F87F1A.jpeg

7CF68245-9DA9-42F0-9CBE-6173AA774246.jpeg

FD72AB7E-BD95-467B-B628-0398C1148231.jpeg

AABC7C90-C8C6-4693-A2C0-BA3D511FCBAD.jpeg
 
Inderdaad, wafelijzer op de q met opendeksel gaat het hard met de kooltjes, wga is een goeie optie 👍🏻
 
ik brand vaak met een eenvoudige gasbrander de kaaslaag nog even wat krokanter. Werkt prima.
 
Goed bezig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan