- Berichten
- 61
Afgelopen zaterdag met een aantal vrienden een MannenWinterBBQzaterdag georganiseerd.
Samenvattend; lekker, chaotisch. Een volgende meeting zou ik graag ??n of twee gerechten maken en niet zoals nu kilo's en kilo's aan vlees.
We zijn even na de lunch gestart en dit ging tot de late uurtjes door. We hebben o.a. gemaakt:
Overigens, alles moest op vuur, dus koffie ook!
Ribs op de Q in het IKEA rekje
Ook de Frikandel Burnt ends geprobeerd van NosKos. Nou daar moet ik nog even op oefenen
Voor de gelegenheid hebben we zelf een spit gemaakt met een ruitenwissermotor.
Ribs naar fase 2
Kippetje ging echt fantastisch op het spit!
Kon nog net op tijd een foto maken van de Moinkballs. Die gingen nogal snel op!
Na de kip nog een stukje longhaas aan het spit
Pas in het donker kunnen genieten van de oerhammen
Samenvattend; lekker, chaotisch. Een volgende meeting zou ik graag ??n of twee gerechten maken en niet zoals nu kilo's en kilo's aan vlees.
We zijn even na de lunch gestart en dit ging tot de late uurtjes door. We hebben o.a. gemaakt:
- Spareribs 3-2-1
- Moinkballs
- Kip van het spit
- Frikandel burnt ends (niet goed gelukt)
- Oerhammetjes (volgens mij toch gewoon haxe/varkenspoot?)
- Tri-tip
- Longhaas
Overigens, alles moest op vuur, dus koffie ook!


Ribs op de Q in het IKEA rekje

Ook de Frikandel Burnt ends geprobeerd van NosKos. Nou daar moet ik nog even op oefenen


Voor de gelegenheid hebben we zelf een spit gemaakt met een ruitenwissermotor.

Ribs naar fase 2

Kippetje ging echt fantastisch op het spit!

Kon nog net op tijd een foto maken van de Moinkballs. Die gingen nogal snel op!

Na de kip nog een stukje longhaas aan het spit

Pas in het donker kunnen genieten van de oerhammen
