- Berichten
- 10
Hallo allemaal,
Vandaag ben ik aan de slag gegaan met m'n 1ste keer Low & Slow,.
Zoals jullie kunnen zien ook de eerste keer dat ik mn nieuwe Weber heb gebruikt ! dat nog vele chickies mogen volgen
Ik ben zelf erg trots op mn 1ste chick
en m'n vriendin vond um ook lekker.
Dit is ook de 1ste keer dat ik bezig ben geweest met Temp. gezien ik voorheen de BBQ alleen had voor wat vlees te draaien en iedereen snel aan het eten te hebben.
Ik moet zeggen dat ik verwacht had dat de temp. een uitdaging zou worden.. Maar dit viel 100% mee gezien ik eerst 30 tot 45min alleen de Q aan heb gezet met de briketten om te kijken welke standen ik nodig had om de juiste temp. vast te houden.
Ik zal de foto's het verhaal zelf laten vertellen..
(Chicken rub ben ik vergeten op de foto te zetten, dit was van Don Marco: Crazy Chicken. En ipv Bier hebben we een wit wijntje gebruikt).
Vandaag ben ik aan de slag gegaan met m'n 1ste keer Low & Slow,.
Zoals jullie kunnen zien ook de eerste keer dat ik mn nieuwe Weber heb gebruikt ! dat nog vele chickies mogen volgen

Ik ben zelf erg trots op mn 1ste chick

Dit is ook de 1ste keer dat ik bezig ben geweest met Temp. gezien ik voorheen de BBQ alleen had voor wat vlees te draaien en iedereen snel aan het eten te hebben.
Ik moet zeggen dat ik verwacht had dat de temp. een uitdaging zou worden.. Maar dit viel 100% mee gezien ik eerst 30 tot 45min alleen de Q aan heb gezet met de briketten om te kijken welke standen ik nodig had om de juiste temp. vast te houden.
Ik zal de foto's het verhaal zelf laten vertellen..
(Chicken rub ben ik vergeten op de foto te zetten, dit was van Don Marco: Crazy Chicken. En ipv Bier hebben we een wit wijntje gebruikt).
















