Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Gerard777 zei:De pellets zijn de brandstof van dit type barbecue.Je stookt m dus op puur hout, maar dan samengeperst in mooie gelijkmatige stukjes.... Deze barbecues mag je ook gebruiken in kcbs competities(of zeg ik nou dingen die je al wist?)
Waarom starten in de folie is mij ook niet duidelijk :S
Dat was dus wat ik eigenlijk bedoelde, ik snap de meerwaarde van de pellets ( of wat voor brandstof/Q dan ook) als je al begint met de ribs in de folie te doen. Zeker omdat ik in een ander draadje iets las van verschillende soorten pellets.Lowietje72 zei:Dat was gisteravond ook mijn idee (die folie kwestie), maar ik wilde niet de eerste zijn om er over te beginnen. Dank Domi.....
Ok, dat is een duidelijk antwoord. Ik probeer je op zeker niet te pesten hoor, ik vraag me alleen dingen af, dus vandaar. Dank je wel.pelletboy zei:goejemorgen,
ik had ze eigenlijk een paar uur op 75 graden moeten roken in dit apparaat volgens de gebruiksaanwijzing en daarna verder bereiden, maar die tijd had ik niet. Ze hebben eigenlijk staan "koken" in een indonesische marinade. Wel lekker overigens maar ik ben dit apparaat nog aan het uitproberen. Het is ook eigenlijk meer een oven want de bekende houtskoolsmaak die ik gewend was op een gewone barbecue heb ik nog niet kunnen evenaren. Dus suggesties zijn heel erg welkom.
abco