- Berichten
 - 16
 
Vriendin had een mooie Cote de boeuf meegenomen van de super 
Voor mij de eerste keer dit soort vlees dus in al mijn enthousiasme mijn goedkope aldi starter in de guru gehangen!
En toen ging er iets fout
Klein beetje zout en peper en bloke appel wiskey
Bij 48 er af en laten rusten daarna boven de hete kolen tot 56
Dochter lief vond dat natuurlijk geweldig dus uiteindelijk iets te lang er op gelegen
Al met al heeft het weer goed gesmaakt
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Voor mij de eerste keer dit soort vlees dus in al mijn enthousiasme mijn goedkope aldi starter in de guru gehangen!
En toen ging er iets fout
Klein beetje zout en peper en bloke appel wiskey
Bij 48 er af en laten rusten daarna boven de hete kolen tot 56
Dochter lief vond dat natuurlijk geweldig dus uiteindelijk iets te lang er op gelegen
Al met al heeft het weer goed gesmaakt