DhrSoulslayer
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Na jaren bezig te zijn geweest met bbqen toch maar eens de tijd genomen om meer informatie te vinden en zodoende hier uitgekomen.
30 Jaar geleden ben ik door moeders Thijs genoemd en sinds 15 jaar bezig met Bbqen. Vroeger had ik wel eens kritiek richting paps dat ik het wel beter zou kunnen, zonder grote vlammen en zwart vlees. Daardoor ben ik vandaag de dag de bbqchef van de familie.
Ik bbq rustig het hele jaar door op mijn goedkope offset smoker. Echter ben ik me wel aan het ori?nteren om bepaalde dingen meer professioneel aan te pakken. Immers als ik aan het koken ga doe ik dat geregeld voor een mannetje of 15 a 20.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
30 Jaar geleden ben ik door moeders Thijs genoemd en sinds 15 jaar bezig met Bbqen. Vroeger had ik wel eens kritiek richting paps dat ik het wel beter zou kunnen, zonder grote vlammen en zwart vlees. Daardoor ben ik vandaag de dag de bbqchef van de familie.
Ik bbq rustig het hele jaar door op mijn goedkope offset smoker. Echter ben ik me wel aan het ori?nteren om bepaalde dingen meer professioneel aan te pakken. Immers als ik aan het koken ga doe ik dat geregeld voor een mannetje of 15 a 20.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk