BasBQ
Beef en Steak

Where There's Smoke There's Flavor - Richard W. Langer

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
wheretherssmoke.png

Titel: Where There's Smoke Ther's Flavor
Auteur: Richard W. Langer
ISBN-10: 0316513377
ISBN-13: 978-0316513371
Taal: Engels
Aantal blz: 272
Waar te koop: Amazon.com, Book Depository
Prijs in $: $17,79 (tweedehands staan ze er veel goedkoper, rond de $4, op)
Bespreking:

Een leuk boek dat helemaal gaat over low en slow bereiding van gerechten. Er staan geen foto's in, dit kan voor sommige mensen reden zijn om het over te slaan, ik heb daar zelf wat minder moeite mee, maar het leest iets minder plezierig daardoor.

Het begint met een intro over low & slow barbecue, daarna wordt uitgelegd hoe je je barbecue moet inrichten voor low en slow en wat voor rookhout e.d. je kunt gebruiken waarna de recepten beginnen.
Er zijn aparte hoofdstukken voor ribs, de rest van het varken, rund, wild e.d., wings, dingen uit zee, spit en kebabs, groenten en sauzen etc.

Dus wil je dat soort dingen low en slow bereiden dan staat er vast wel een receptje in dat je kunt gebruiken!
 
Terug
Bovenaan Onderaan