We gaan op vakantie en we nemen mee......... een WGA, Ecobrassa kolen en we vergeten de kerntermometer, je weet wel die snelle.
Je stapt de macelleria in en daar licht een enorm stuk koe in de vitrine.
Aan de voorkant herkenbaar als Steak Fiorentina.
Graag een stuk van die voor twee personen
De slager raadt een "poco piu" aan en ben natuurlijk weer hebberig en ga met een stuk van 1300gr naar huis.
Er mocht niks op van hem alleen olijfolie en hooguit een beetje zout en peper. Gelukkig vinden we hem zo ook het lekkerst.
Lekker op de WGA. Eerst even kort indirect toch een soort reverse sear maar dan zonder kerntermometer.
Resultaat nadat de fik erin is gegaan oftewel een paar minuutjes aan de directe kant.
Groeten uit een warm en cullinair Itali?
Je stapt de macelleria in en daar licht een enorm stuk koe in de vitrine.
Aan de voorkant herkenbaar als Steak Fiorentina.
Graag een stuk van die voor twee personen
De slager raadt een "poco piu" aan en ben natuurlijk weer hebberig en ga met een stuk van 1300gr naar huis.
Er mocht niks op van hem alleen olijfolie en hooguit een beetje zout en peper. Gelukkig vinden we hem zo ook het lekkerst.
Lekker op de WGA. Eerst even kort indirect toch een soort reverse sear maar dan zonder kerntermometer.

Resultaat nadat de fik erin is gegaan oftewel een paar minuutjes aan de directe kant.

Groeten uit een warm en cullinair Itali?