- Berichten
- 4.941
Hallo BBQ liefhebbers.
Ik weet niet of ik hier het juiste afdeling zit. Maar hoop het wel.
Recent een WGA aangeschaft voor de vakantie. (En thuis op tafel)
Gelijk maar een paar gerechten gemaakt.
Eerste dag nasi met sat? (varkenshaas sat?). Niet zo spannend. Maar wel gezellig met zn ding op tafel.
Dat ging goed.
Volgende dag de WGA aangestoken met houtskool en heb ik groene asperges met pure van zoete aardappel en slavinken. Slavink toen ze bijna gaar waren even flink ingesmeerd met BBQ saus.
Vanaf nu gaan we niet meer prullen op vakantie. Maar echt BBQ maken. Vlees bleef beide keren heerlijk sappig. En de rooksmaak was mooi subtiel toe te voegen. Echt een leuk apparaat.
Groeten Bram.
Ik weet niet of ik hier het juiste afdeling zit. Maar hoop het wel.
Recent een WGA aangeschaft voor de vakantie. (En thuis op tafel)
Gelijk maar een paar gerechten gemaakt.
Eerste dag nasi met sat? (varkenshaas sat?). Niet zo spannend. Maar wel gezellig met zn ding op tafel.


Dat ging goed.
Volgende dag de WGA aangestoken met houtskool en heb ik groene asperges met pure van zoete aardappel en slavinken. Slavink toen ze bijna gaar waren even flink ingesmeerd met BBQ saus.




Vanaf nu gaan we niet meer prullen op vakantie. Maar echt BBQ maken. Vlees bleef beide keren heerlijk sappig. En de rooksmaak was mooi subtiel toe te voegen. Echt een leuk apparaat.
Groeten Bram.