BasBQ
Beef en Steak

Welke vleesmolen/ worst molen

 
 

Reboot

Pitmaster
Berichten
575
The worst vice is advice, maar toch wil ik graag jullie advies.
Ik kijk al enige tijd met bewondering naar mensen die zelf worst maken (vers of gedroogd). Inmiddels ben ik zo ge?nteresseerd dat ik aan het kijken ben naar vleesmolens.
Er zijn er echter zoveel dat ik niet weet waar ik goed aan doe. Heel vaak zal ik hem niet gebruiken maar waar doe om goed aan? Ik zie naamloze molens nr 8 van nog geen ?20 maar ook westmark van ?30 of porkert van aanzienlijk meer.
Wat adviseren jullie? Moet ik nog ergens op Letten?
 
kijk eens op de site van vuur & rook, hij heeft verschillende soorten en merken staan. als je het maar weinig denkt te gebruiken hoef je geen hele dure te kopen lijkt mij.
Maar als je de smaak goed te pakken krijgt is een goedkope molen weggegooid geld, dus zou ik toch een beteren en dus wat duurdere kopen.
Die keuze zul je zelf moeten maken
 
Ik heb deze;

bild002_1.png


Maar dat is wellicht wat overkill.....
 
Ik zelf heb een losse vlees molen en een vulbus dus kan je niet echt een goed advies geven wat betreft een handmolen.

zelf zou ik te raden gaan bij martijn van van vuur en rook.

je mag natuurlijk altijd hier een keer komen als je worst wil maken.
 
Ik had al een kitchenaid mixer in de keuken stan.
Heb daar de vleesmolen accesoires voor gekocht.
Voldoet perfect voor die 10x per jaar.
 
Zojuist via marktplaats een Tre Spade #8 vleesmolen op de kop getikt. Nu alleen nog een vulpijp.
 
Ik ben blij met m'n Porkert maar als ik dat ding van Piet zie word ik hebberig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan