The worst vice is advice, maar toch wil ik graag jullie advies.
Ik kijk al enige tijd met bewondering naar mensen die zelf worst maken (vers of gedroogd). Inmiddels ben ik zo ge?nteresseerd dat ik aan het kijken ben naar vleesmolens.
Er zijn er echter zoveel dat ik niet weet waar ik goed aan doe. Heel vaak zal ik hem niet gebruiken maar waar doe om goed aan? Ik zie naamloze molens nr 8 van nog geen ?20 maar ook westmark van ?30 of porkert van aanzienlijk meer.
Wat adviseren jullie? Moet ik nog ergens op Letten?
Ik kijk al enige tijd met bewondering naar mensen die zelf worst maken (vers of gedroogd). Inmiddels ben ik zo ge?nteresseerd dat ik aan het kijken ben naar vleesmolens.
Er zijn er echter zoveel dat ik niet weet waar ik goed aan doe. Heel vaak zal ik hem niet gebruiken maar waar doe om goed aan? Ik zie naamloze molens nr 8 van nog geen ?20 maar ook westmark van ?30 of porkert van aanzienlijk meer.
Wat adviseren jullie? Moet ik nog ergens op Letten?