- Berichten
- 3.379
Het heeft ff geduurd, maar ik heb eindelijk weer eens iets op mijn barbecue gehad (zij het heel kort)
Het heeft iig meer tijd in de voorbereiding gehad als op de Q
Het stond al een tijd op mijn ToDo lijstje echter had ik geen keukenmachine (nu wel.......en ik heb spijt van mijn keuze (dat dan weer wel :-L ))
Maar goed ik had het over worst.
Wei?wurst, is van huis uit gemeengoed in Beieren (Mmm kwam daar niet ook mijn GS vandaan
)
Normaal gemaakt met kalfsvlees, en vetspek, ui, en nog wat kruiden e.d., is dit geval een versie met kalkoen.
Men neme een aantal ingredi?nten:
En mixen deze in een aantal stappen tot een emulsie, goed genoeg om een worst te gaan vullen.
En dan na een 20 tal minuutjes wellen.....
Klaar om gegeten te worden.
Maar goed, dit is natuurlijk wel een barbecue forum h?
(dus zo makkelijk kom ik er niet mee weg
)
Nog ff op de Q dan.
Heerlijk op een broodje met een flinke dot mosterd, en een beetje sauerkraut.
Voor meer details, neem een kijkje op mijn blog.
Wei?wurst
Mac
Het heeft iig meer tijd in de voorbereiding gehad als op de Q
Het stond al een tijd op mijn ToDo lijstje echter had ik geen keukenmachine (nu wel.......en ik heb spijt van mijn keuze (dat dan weer wel :-L ))
Maar goed ik had het over worst.
Wei?wurst, is van huis uit gemeengoed in Beieren (Mmm kwam daar niet ook mijn GS vandaan

Normaal gemaakt met kalfsvlees, en vetspek, ui, en nog wat kruiden e.d., is dit geval een versie met kalkoen.
Men neme een aantal ingredi?nten:

En mixen deze in een aantal stappen tot een emulsie, goed genoeg om een worst te gaan vullen.






En dan na een 20 tal minuutjes wellen.....

Klaar om gegeten te worden.

Maar goed, dit is natuurlijk wel een barbecue forum h?


Nog ff op de Q dan.


Heerlijk op een broodje met een flinke dot mosterd, en een beetje sauerkraut.

Voor meer details, neem een kijkje op mijn blog.
Wei?wurst
Mac