Vandaag weer eens pulled pork maken, volgens noskos' wedstrijd recept. Eerst even trimmen, ben helaas geen slager, dus wel ietsje meer dan alleen vet weggesneden.
Daarna even de injectiemix maken: appelsap, appelazijn, worcestersaus, honing en uien granulaat. Na wat ruzie met mn injector toch gelukt en ene beetje de botoxer uitgehangen
.
Daarna in de rub en in de folie in de koelkast... Vanmorgen 7u ging de wekker.
Wat gelekt in de bak.. zal wel injectie zijn...
Q aan et voila.. een dagje geduld hebben. Minion methode gebruik ik, om mijn Mastertouch premium eens goed te proberen. Stuk of 8 hete ecobrasas op een gevulde ring koude briketten. Temperatuur stijgt gestaag...ik ga knijpen bij 100. Ben er nog niet zo'n held in. Volgens mij ook een iets lekkende deksel (veren al op noskos' wijze omgezet).
Daarna even de injectiemix maken: appelsap, appelazijn, worcestersaus, honing en uien granulaat. Na wat ruzie met mn injector toch gelukt en ene beetje de botoxer uitgehangen

Daarna in de rub en in de folie in de koelkast... Vanmorgen 7u ging de wekker.
Wat gelekt in de bak.. zal wel injectie zijn...
Q aan et voila.. een dagje geduld hebben. Minion methode gebruik ik, om mijn Mastertouch premium eens goed te proberen. Stuk of 8 hete ecobrasas op een gevulde ring koude briketten. Temperatuur stijgt gestaag...ik ga knijpen bij 100. Ben er nog niet zo'n held in. Volgens mij ook een iets lekkende deksel (veren al op noskos' wijze omgezet).