Hoi, ik stel mij even voor.
Ik ben Martijn, en woon in Den Haag. Al jaren aan het BBQ-en. Van speklappen verbranden op de BBQ, via wat Weber Workshops, nu eindelijk een Kamado.
Ik heb een Black Bastard, en die brandt, ook in de winter, zeker om de week wel.
Dol op low and Slow, maar een Picanha, of "gewoon" een hamburger, of zelf wat sat? maken vind ik heerlijk.

Nu aan het ori?nteren op een Digitale thermometer die ik op afstand uit kan lezen, of misschien wel een Controller (heatermeter, want ben ook wel een tweaker)
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen, en veel te leren!

Bedankt iedereen voor de schat aan info die nu al op dit forum te vinden is
Martijn
Ik ben Martijn, en woon in Den Haag. Al jaren aan het BBQ-en. Van speklappen verbranden op de BBQ, via wat Weber Workshops, nu eindelijk een Kamado.
Ik heb een Black Bastard, en die brandt, ook in de winter, zeker om de week wel.
Dol op low and Slow, maar een Picanha, of "gewoon" een hamburger, of zelf wat sat? maken vind ik heerlijk.

Nu aan het ori?nteren op een Digitale thermometer die ik op afstand uit kan lezen, of misschien wel een Controller (heatermeter, want ben ook wel een tweaker)
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen, en veel te leren!

Bedankt iedereen voor de schat aan info die nu al op dit forum te vinden is
Martijn