Het weekend is begonnen en is er tijd voor de BBQ. Bij de slager het een en ander opgehaald om te bereiden.
Voor vandaag spare ribs en een stukje sukade.
De rauwe ribbetjes klaar voor de rub. In dit geval de cajun rub van Nomu.
Met een beetje baby Ray saus een nachtje laten trekken.
Ribbetjes op de kamado en na 2 uur in een schaal met een beetje Jan Wandelaar Black afgedekt terug op de de Kamado
Als het goed gaat krijg ik straks dus iets van Baby Ray whisky-honey-barbecue saus cajun ribs
En als de ribs klaar zijn nog even de sukade hot and fast als toetje
Alleen dat kleine stuk is voor vanavond. Een stuk voor morgen en de rest in de vriezer.
En nu is het tijd voor een biertje
Voor vandaag spare ribs en een stukje sukade.
De rauwe ribbetjes klaar voor de rub. In dit geval de cajun rub van Nomu.
Met een beetje baby Ray saus een nachtje laten trekken.
Ribbetjes op de kamado en na 2 uur in een schaal met een beetje Jan Wandelaar Black afgedekt terug op de de Kamado
Als het goed gaat krijg ik straks dus iets van Baby Ray whisky-honey-barbecue saus cajun ribs
En als de ribs klaar zijn nog even de sukade hot and fast als toetje
Alleen dat kleine stuk is voor vanavond. Een stuk voor morgen en de rest in de vriezer.
En nu is het tijd voor een biertje