BasBQ
Beef en Steak

Weekend

 
 
 

KamadoL

Vuurmaker
Berichten
81
Gisteren het weekend ingeluid met een aantal BBQ gerechten.

Tortilla's met mais, wortels, smac en cheddar cheese

IMG_4898.jpg

IMG_4899.jpg

IMG_4913.jpg


Omdat we van een bite houden de spare ribs op onze eigen manier.

Iberico spare ribs met eigen rub van: knoflookpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, zout, peper, vijfkruiden peder.

IMG_4886.jpg

IMG_4887.jpg


Eerst ongeveer 2 uur op 120 graden
IMG_4891.jpg


Daarna insmeren met een zelfgemaakte kruiden olie van knoflook, gember, steranijs, kaneel, en laurierblad,
Inpakken met alu folie dan ongeveer 1 uur door laten garen op 160 graden.

IMG_4903.jpg


En als laatste uitpakken , insmeren met honig en uiensaus

IMG_4901.jpg


en nog even 20 minuten door laten garen op ongeveer 170 graden.

IMG_4906.jpg


IMG_4907.jpg





Gevulde aubergine en gevulde punt paprika met gehaktvulling.

IMG_4894.jpg

IMG_4896.jpg

IMG_4897.jpg

IMG_4908.jpg


IMG_4914.jpg


IMG_4912.jpg



Appeltaart (70 minuten tussen de 160 -180 graden)

IMG_4890.jpg


IMG_4892.jpg


IMG_4915.jpg


IMG_4910.jpg
 
Laatst bewerkt:
jeetje, wat een heerlijkheden allemaal
is er een heel leger komen eten?
 
Mooie gerechtjes allemaal. Jullie zijn iig niet met honger op de bank geploft :cool:
 
Mooie gerechtjes allemaal. Jullie zijn iig niet met honger op de bank geploft :cool:

Dat klopt, met ons gezinnetje hebben we onze buikjes vol gegeten. Al met al zijn het kleine gerechtjes en van de appeltaart kunnen we gedurende het weekend nog smikkelen. 😋
 
Mooi weekend geweest!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan