- Berichten
- 81
Gisteren het weekend ingeluid met een aantal BBQ gerechten.
Tortilla's met mais, wortels, smac en cheddar cheese
Omdat we van een bite houden de spare ribs op onze eigen manier.
Iberico spare ribs met eigen rub van: knoflookpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, zout, peper, vijfkruiden peder.
Eerst ongeveer 2 uur op 120 graden
Daarna insmeren met een zelfgemaakte kruiden olie van knoflook, gember, steranijs, kaneel, en laurierblad,
Inpakken met alu folie dan ongeveer 1 uur door laten garen op 160 graden.
En als laatste uitpakken , insmeren met honig en uiensaus
en nog even 20 minuten door laten garen op ongeveer 170 graden.
Gevulde aubergine en gevulde punt paprika met gehaktvulling.
Appeltaart (70 minuten tussen de 160 -180 graden)
Tortilla's met mais, wortels, smac en cheddar cheese
Omdat we van een bite houden de spare ribs op onze eigen manier.
Iberico spare ribs met eigen rub van: knoflookpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, zout, peper, vijfkruiden peder.
Eerst ongeveer 2 uur op 120 graden
Daarna insmeren met een zelfgemaakte kruiden olie van knoflook, gember, steranijs, kaneel, en laurierblad,
Inpakken met alu folie dan ongeveer 1 uur door laten garen op 160 graden.
En als laatste uitpakken , insmeren met honig en uiensaus
en nog even 20 minuten door laten garen op ongeveer 170 graden.
Gevulde aubergine en gevulde punt paprika met gehaktvulling.
Appeltaart (70 minuten tussen de 160 -180 graden)
Laatst bewerkt: