- Berichten
- 1.774
Om het weekend alvast een beetje in te luiden bedacht ik, ik maak een weekend tipje en ik hoop dat jullie het leuk vinden... en lekker B-)
Een excellent 'pistoletje' artisinale (een broodje van een supermarktketen, erg lekker) Iberico Secreto.
Veel van jullie kennen natuurlijk Iberico Secreto, online vaak te koop aan 1 stuk maar ik zag ze ergens voorverpakt en ja...
dat kan ik niet laten liggen. Dit stukje varkensvlees bevat echt lekker veel intramusculair vet.
Wat zout, peper en een scheutje olijfolie.
De Q lekker heet gemaakt en wat rookhout.
En bij deze best dunne lapjes moet je ze regelmatig draaien.
Na een aantal minuten kon mijn Secreto ff rusten onder de alu-folie en ging ik mijn lekkere pistoletje roosteren.
Natuurlijk voor je het broodje maakt proef je een stukje
Maar natuurlijk niet alles want we maken een broodje Iberico Secreto.
Lekker wat nootachtige rucola op mijn geroosterde pistoletje.
De lapjes Secreto erop.
Paar doormidden gesneden olijfjes erbij.
En voor de finishing touch wat balsamico azijn.
Dan mag de deksel op het broodje.
En snijden we het knapperige pistoletje Secreto doormidden.
Ik vind het een toppertje, eet smakelijk
Bedankt voor het lezen en tot BensBQ.
De hele video zien? Kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=HIEa-7miLQE
http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/
https://twitter.com/Bens_BQ
Een excellent 'pistoletje' artisinale (een broodje van een supermarktketen, erg lekker) Iberico Secreto.
Veel van jullie kennen natuurlijk Iberico Secreto, online vaak te koop aan 1 stuk maar ik zag ze ergens voorverpakt en ja...
dat kan ik niet laten liggen. Dit stukje varkensvlees bevat echt lekker veel intramusculair vet.
Wat zout, peper en een scheutje olijfolie.
De Q lekker heet gemaakt en wat rookhout.
En bij deze best dunne lapjes moet je ze regelmatig draaien.
Na een aantal minuten kon mijn Secreto ff rusten onder de alu-folie en ging ik mijn lekkere pistoletje roosteren.
Natuurlijk voor je het broodje maakt proef je een stukje

Maar natuurlijk niet alles want we maken een broodje Iberico Secreto.
Lekker wat nootachtige rucola op mijn geroosterde pistoletje.
De lapjes Secreto erop.
Paar doormidden gesneden olijfjes erbij.
En voor de finishing touch wat balsamico azijn.
Dan mag de deksel op het broodje.
En snijden we het knapperige pistoletje Secreto doormidden.
Ik vind het een toppertje, eet smakelijk

Bedankt voor het lezen en tot BensBQ.
De hele video zien? Kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=HIEa-7miLQE
http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/
https://twitter.com/Bens_BQ